Logo Autoescola Alpes
Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web,en compliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Inici
Mapa web
Sol·licitud d'informació
Enderrere
Endavant
Bandera Española
Bandera Catalana
 Logo Facebook
Logo Twitter
La nostra història
Informació sobre
Aula virtual
On trobar-nos
Links
Sol·licitud d'informació
Curiositats
Preus i ofertes
Horaris

Valid CSS!

HTML5 Powered with CSS3

Qui som

Autoescola Alpes

L'autoescola Alpes es fundà al 1979 per 3 companys amb la inquietud d'oferir un ensenyament de qualitat. Alpes nasqué amb la vocació d'autoescola de barri i per això la necessitat de qualitat, ja que els nostres alumnes són els nostres veïns i ells ens han portat els seus amics i familiars.

El primer permís que vam ensenyar va ser el de classe "B" i per fer les pràctiques utilitzàvem un SEAT 127 gasolina. Poc després vam ampliar els permisos de moto de classe "A1" i "A2". Més tard, el "C "

Durant aquests trenta anys que hem estat sempre al vostre costat hem ofert un ensenyament de primera qualitat renovant-nos constantment.

Per la nostra autoescola hem tingut el plaer de conèixer milers d'alumnes satisfets.

Cal descatar la professionalitat, serietat i experència del nostre equip de professors, recolzats en tot moment per una direcció que busca l'èxit dels alumnes amb seguretat i innovació.